Magamról

Önéletrajz
1973. február 21-én születtem a Somogy megyei Marcaliban. Iparos családból származom.
Kézügyességemre már az óvónők is felfigyeltek, egyfolytában gyurmáztam. Általános iskolai tanulmányaimat Gyenesdiáson kezdtem, ahol rajz és kerámia szakkörre is jártam. Ott ismerkedtem meg az agyaggal, aminek segítségével maradandóvá váltak alkotásaim. Ötödikes koromban egy gyermekpályázaton egy női alak megformálásáért díjat kaptam.
1988-ban beiratkoztam a keszthelyi Goldmark Károly Művelődési Központ és Színház kerámia szakkörébe, ahol Simon Edit keramikus segítségével sajátítottam el a korongozás fortélyait. Azóta is tagja vagyok a szakkörnek és folyamatosan növekszik a szakma iránti szeretetem.1992-ben végeztem a szentgotthárdi III. Béla Szakmunkásképzőben, a magyarszombatfai gyárba jártunk gyakorlatra és ott is vizsgáztam le, s szereztem meg a kerámia-formázó, fazekas szakmát. 1993-ban szereltem le Szentgotthárdon határőrként.
Azóta is a szakmában dolgozom  saját műhelyben. Külföldre is kapok meghívást. Többször jártam Németországban, Lengyelországban, Erdélyben is ahol korongozási bemutatót is tartottam. Mindig nagy sikerem volt. Számos, a Balaton környékén megrendezett kulturális rendezvényre is kapok meghívást. A kerámia szakkör tagjaként számos, a város és testvérvárosai által rendezett kulturális rendezvényen és kiállításon vettem részt. Minden évben indulok a „Magyar kézművesség” kiállításon, és a „Betlehemi jászol” pályázaton is. Folyamatosan zsűriztetem munkáimat.
2008-ban kaptam meg a Népi iparművész címet, ugyan ebben az évben átvehetem Népművészet ifjú mestere címet is. Amire Csuti Tibor fazekas mester készített fel. Közel áll hozzám Őrség, Alföld, Mohács és Erdély népművészete. 2010-ben bronz oklevelet kaptam, az élő népművészet pályázaton.
Célom a szakma szertette és a mester díj megszerzése. Úgy érzem fazekasnak születtem. Szeretem ezt az életformát és igyekszem elérni, hogy ez a szép mesterség ne halljon ki, mint sok más kézműves szakma.